Constructiile ACCO-MAN                              

Realizate pe masura, constructiile noastre vin sa intampine ideile clientilor pentru concretizarea unui proiect durabil si sanatos.

Facute dintr-un material viu - lemnul conjugat cu materiale izolante si de finisare de calitate respectand mediul inconjurator, produsele ACCO-MAN raspund nevoii de a avea o calitate de viata mai buna, la un pret accesibil.

Sa ramanem aproape de natura, protejand-o in acelasi timp pentru viitorul nostru, sa cheltuim mai putin pentru confortul fiecaruia, toate acestea se impun astazi.

Activitatea noastra de productie si constructie se inscrie tocmai in aceasta optica. Situati in regiunea molidului, prin casele noastre dam forma viselor clientilor nostri. Cu noi, termeni precum ecologie, soliditate, durabilitate nu raman doar cuvinte, ci au un continut : case care economisesc pana la 40 % din energie, structuri antiseismice, locuinte realizate pentru a traversa intemperiile si timpul.

Utilizand lemn certificat FSC de la producatori cu un sistem de taiere si replantare riguros controlat, ne inscriem intr-o abordare ecologica.   

                              

 

 

 

 

Acasa